Izjava o varovanju osebnih podatkov

1. Splošno

Spoštujemo zasebnost vsakogar, ki obišče naše spletne strani, zato vas želimo seznaniti, katere podatke zbiramo in kako se uporabljajo.

Vse spremembe te lzjave o varovanju podatkov bodo objavljene na tej spletni strani. To vam omogoča, da se lahko kadarkoli seznanite s podrobnostmi zbiranja in uporabe podatkov.

Izjava o varovanju osebnih podatkov ne velja za spletne strani, do katerih lahko dostopate preko hiperpovezav, objavljenih na naši spletni strani.

2. Zbiranje, uporaba in obdelava osebnih podatkov

Osebne podatke uporabljamo predvsem zato, da svojim uporabnikom omogočimo uporabo teh spletnih strani. Kakršnakoli dodatna obdelava podatkov se izvede samo na osnovi drugih zakonskih obveznosti ali dovoljenj, ali če je posamezni uporabnik dal svoje soglasje.

Obdelava in uporaba podatkov temeljita na zakonskih določbah, ki te postopke upravičujejo z utemeljitvijo, da (1) je obdelava podatkov potrebna za zagotavljanje spletne strani ali (2) da obstaja prevladujoč pravni interes za zagotavljanje in izboljšanje funkcionalnosti in brezhibnega delovanja spletne strani ter da je spletna stran prilagojena potrebam uporabnikov.

3. Piškotki

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje.  Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.